BoxNow

Još uvijek se mučite s neuspjelim dostavama na kućnu adresu?

Ponudite alternativna rješenja dostave s našim paketomatima i smanjite troškove!

Želim postati dostavni partner

Preusmjeravanje na uslugu dostave putem paketomata

Ponudite dodatna prikladna rješenja. Ovdje vaš kupac unaprijed odabire paketomate koji rade 24/7 kao preferirani način dostave

Rješenje za neuspjele isporuke

Još jedan neuspjeli pokušaj dostave na kućnu adresu? Nema problema, pošaljite paket u jedan od naših paketomata i uštedite troškove

Efikasnija isporuka u udaljenim područjima

Upotrijebite BOX NOW paketomate za područja u kojima je dostava neisplativa, a istovremeno smanjite vrijeme dostave za kupce

Rješenje za masovne isporuke

Manjak vozača? ili pretrpanost skladišta? Umjesto toga upotrijebite BOX NOW paletu usluga.

Pretvorite neuspjele isporuke u profit

Optimizirajte svoje troškove preusmjeravanjem paketa kupaca u najbliži BOX NOW paketomat kada dostava na kućnu adresu ne uspije. Osim toga, ponudite paketomate kao alternativnu metodu preuzimanja prije zakazivanja dostave.

Iskoristite BOX NOW paketomate za udaljena područja

Znamo da je teško brzo dostaviti pakete u udaljena područja Zagreba. BOX NOW ima gustu mrežu paketomata u područjima u koja ne volite ići. Iskoristite ovu mrežu i poboljšajte svoje vrijeme isporuke uz značajno smanjenje troškova.

Upravljanje kapacitetom skladišta

U slučaju preopterećenosti skladišta ili nedostatka vozača, odaberite BOX NOW kao pouzdanog poslovnog partnera za rješavanje ozbiljnih izazova.

Kako započeti suradnju

Kontaktirajte jednog od naših stručnjaka kako bismo utvrdili prosječnu dnevnu količinu i vaše potrebe. Pomoći ćemo vam da čim brže isporučite!

Kontaktirajte nas za dostavnu suradnju

Najčešća pitanja i odgovori

Biramo lokacije ormarića kako bi se uklopile u svakodnevni život tako da klijenti ne moraju prilagođavati svoj raspored zbog dostave paketa. Obično se postavljaju ispred supermarketa, parkirališta, trgovina i benzinskih postaja.

Maksimalna veličina paketa koji stane u ormarić je 36 cm x 45 cm x 60 cm, a ograničenje težine je 20 kg.

Općenito, možemo primiti tri veličine paketa: Mali (V: 8 cm, Š: 45 cm, D: 60 cm), Srednji (V: 17 cm, Š: 45 cm, D: 60 cm), Veliki (V: 36 cm, Š: 45 cm, D: 60 cm)

BOX NOW ormarići bit će predstavljeni kao bilo koja druga dostupna opcija dostave putem kurirske aplikacije ili web stranice.

Kada pokušaj dostave na kućnu adresu ne uspije, kurirska služba šalje paket u najbliži BOX NOW paketomat. Da bi se to moglo implementirati, karta BOX NOW paketomata integrirana je u internu aplikaciju kurira kako bi vozač lako pronašao najbliži paketomat. Nakon toga BOX NOW obavještava krajnjeg kupca e-poštom i SMS-om da je zbog neuspjelog pokušaja dostave na kućnu adresu njegova pošiljka spremna za preuzimanje 24/7 iz najbližeg paketomata.